Dine fordele

Én gang om året skal du have foretaget det lovpligtige serviceeftersyn på din varmepumpe, og du som ejer har ansvar for at servicen bliver overholdt.
Vi har gjort det helt simpelt for dig at få udført service på din varmepumpe. Du skal blot finde den næste ledige tid ved at bruge formularen, og så kommer vi ud til dig - og du behøver ikke at sidde og vente på os derhjemme, men blot efterlade en nøgle til os.
Regelmæssig varmepumpeservice giver dig en lang række fordele, og dem får du her:

  • Du forebygger fremtidige nedbrud og minimerer risikoen for, at du pludselig må købe en ny kompressor eller en helt ny pumpe på grund af misvedligehold
  • En snavset varmepumpe vil ikke kunne afgive den fulde varme, og det betyder dårligere udnyttelse af de penge, du har brugt. Omvendt vil en ren varmepumpe afgive sin fulde varme, og du vil passe på dine penge.
  • Regelmæssig service af din varmepumpe minimerer også risikoen for, at den begynder at lække kølervæske. Opstår der en lækage i din pumpe, vil det både have konsekvenser for din pengepung og for miljøet.
  • Når vi udfører service på din varmepumpe, tjekker vi altid for rust, olieudtræk og for store vibrationer. Øgede vibrationer betyder også mere støj fra din pumpe, men det bliver minimeret, når vi udfører service for dig.
  • Du får det fulde udbytte af din varmepumpes COP-værdi. COP-værdien udtrykker, hvor effektiv din varmepumpe er, og forholdet mellem hvor meget energi du tilfører din pumpe kontra hvor meget, du får tilbage. Typisk vil en varmepumpe give 4-5 gange sin varme tilbage – det betyder, at du tjener 4-5 kroner for hver 1 krone, du bruger på din pumpe.

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om dine fordele? Så ring til os på telefon 24 45 24 04, eller bestil allerede nu en tid til næste varmepumpeservice ved at bruge formularen på siden.

Så nemt er det

Tast dit postnummer og vælg dato for service

Tast dine oplysninger og gennemfør betalingen

Service udføres på valgt dato - du behøver ikke være hjemme

Du starter her

Fortæl mig mere